Sportcheque Sportakkoord Weert voor Tai Chi Academie

1 reactie
Harrie Peters en Har Verheyen

Door de heer Har Verheyen (penningmeester) is onlangs een aanvraag ingediend voor een van de sportcheques van € 250,- die beschikbaar gesteld zijn door het Sportakkoord Weert. De overhandiging van de sportcheque voor de Tai Chi Academie vond plaats tijdens de Tai Chi les in gymzaal KEC aan de Julianalaan in Weert door de heer Harrie Peters, voorzitter van het sportplatform Weert.

Tai Chi Academie Nederland in Weert

Tai chi is een Chinese vechtkunst, die ook wordt gebruikt als bewegingstherapie. De bewegingen zijn vloeiend, waardoor iedereen ongeacht leeftijd of conditie mee kan doen. Tai chi helpt om spieren soepel te houden en versterkt het gevoel voor evenwicht. Hierdoor is tai chi vooral populair onder senioren, maar ook jongeren ontdekken steeds vaker de voordelen van tai chi.

Iedere zondag van 10.00 tot 12.00 uur wordt in Weert door een enthousiaste groep tai chi beoefend. Het is gezond voor lichaam en geest en vooral ook laagdrempelig om aan deel te nemen. Bij interesse kun je altijd vrijblijvend kennismaken met tai chi door een gratis proefles te volgen; loop gerust eens binnen op zondagmorgen.

Sportakkoord Weert gaat door

Vanuit het sportakkoord is uitvoeringsbudget beschikbaar voor het realiseren van ideeën en acties die aansluiten bij een van de thema’s van het sportakkoord. Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw sportvereniging of -organisatie? Of heb je een idee voor een sport- en beweegproject? Kijk op weertinbeweging.nl, volg de Facebook-pagina van Sportakkoord Weert of stuur een mailtje naar [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie