Sportieve afsluiting van het jaar in Stramproy

Algemeen Sport Stramproy Reageer 1 min. leestijd
Foto door Jos Smeets

Voor het eerst sinds 2019 wordt er door de Grenslaupers dit jaar weer een Silvester Gastloop georganiseerd. Een ongedwongen sportieve bezigheid om het hardloopjaar mee af te sluiten én om iedereen die de Grenslaupers heeft gesteund met zijn of haar lidmaatschap, vriendenbijdrage of sponsoring te bedanken.

Routes

Deelnemers hebben de keuze uit diverse afstanden tussen de 5,5 en ruim 18 km, waarbinnen ook nog gelopen wordt in tempogroepen. Van elke route is een beschrijving aanwezig. Liever wandelen? Dat mag natuurlijk ook! Er vindt geen tijdregistratie plaats.

Praktische informatie

De Silvester Gastloop vindt plaats op zaterdag 31 december vanaf Boshuis Nieuw Vosseven aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Inschrijving is geheel gratis, evenals een kop koffie voor iedere deelnemer. Om 10 uur is de start vanaf Boshuis Nieuw Vosseven, waar ook de finish ligt.

Meer informatie: www.degrenslaupers.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie