Proefles 10-daagse bij RICK

Bij RICK is er van alles te ontdekken. Beleef het zelf met hun Proefles 10-daagse van 17 t/m 26 januari 2023. Tien dagen lang gratis proeflessen volgen bij theater, dans, muziek en beeldende kunst. Speciaal bedoeld voor kids van 4 t/m 12 jaar, ter ere van het 75-jarig jubileum van RICK.

Voor de ontwikkeling van kinderen is creativiteit heel belangrijk. Lekker tekenen of schilderen. Of houtbewerken en kleien. Dansen en bewegen op muziek. De fantasie prikkelen met toneelspel. Zingen, een instrument bespelen en samen muziek maken. Er is zoveel keus. Tijdens de Proefles 10-daagse probeer je alle kunstdisciplines binnen een korte tijd uit. Zo ontdek je welke cursus het beste bij het kind past.

RICK biedt proeflessen aan op alle leslocaties. Zo kun je bijvoorbeeld toneel spelen in Weert, dansen in Budel, tekenen in Stramproy en schilderen in Nederweert. Een muziekinstrument uitproberen kan op alle locaties en meerdere dagen/tijdstippen. Reserveer snel je plek. Vol = vol. Wil jouw kind een cursus gaan volgen? Dan trakteert RICK. Vanwege het 75-jarige jubileum krijg je tijdens de 10-daagse 10% korting op de cursus.

Bekijk het hele programma van de Proefles 10-daagse via: www.rickraakt.nl/proefles10daagse.