Domino’s Pizza vestigt zich in Nederweert

Algemeen Nederweert Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – Vanaf medio juni kunnen er pizza’s besteld en afgehaald worden aan de Kerkstraat 45b in Nederweert, zo meldt Saelmans Bedrijfsmakelaardij via Facebook. Namens een particuliere belegger hebben zij dit pand succesvol verhuurd.

Plannen

Het betreft een commerciële ruimte van in totaal 181 m², inclusief magazijn. De ruimte is inmiddels geheel gestript en casco gemaakt. Het pand zal volledig worden afgewerkt conform het nieuwste concept van Domino’s. Tevens zal de voorgevel voorzien worden van een nieuw front. De huurder zal medio februari/maart 2023 aanvangen met de werkzaamheden. De eerste pizza’s kunnen medio juni 2023 besteld c.q. afgehaald worden.

Over Domino’s

Met 17.000 winkels in tientallen landen is Domino’s ’s werelds grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf. Alleen al in Nederland worden jaarlijks meer dan 20 miljoen pizza’s gemaakt. Alle pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat de bestelling geplaatst is. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat voor de bodem gebruikt worden is 100% puur, bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook de groenten zijn verser dan vers. De pizza’s worden gemiddeld binnen 21 minuten bezorgd en zijn te verkrijgen in zeer veel smaken en variaties.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie