Leden akkoord met realisatie padelbanen LTV de Grensmeppers

Plaats een reactie

Op 23 januari vond er een extra Algemene Ledenvergadering plaats bij LTV de Grensmeppers in Stramproy. Tijdens deze extra vergadering stemde een meerderheid van de leden van de tennisvereniging in met het voorstel voor de realisatie van twee padelbanen op het sportpark.

Draagvlak binnen de vereniging

Het bestuur van LTV de Grensmeppers is erg blij met het feit dat er een groot draagvlak voor het plan is binnen de vereniging. Om de padelbanen daadwerkelijk te realiseren zijn zij nu nog afhankelijk van twee belangrijke punten:

  • Akkoord vanuit de gemeente (verlenen van een omgevingsvergunning);
  • Goedkeuring vanuit de Stichting Waarborgfonds (akkoord met de wijze waarop zij de padelbanen gaan financieren).

Inschrijving certificaten verlengd

Het doel is om de twee banen in juni 2023 op te leveren. Naast het verkrijgen van bovenstaande goedkeuringen moet daarvoor ook de benodigde financiering rond zijn. Aangezien de Stramproyer tennisvereniging de padelbanen deels wil financieren aan de hand van certificaten hebben zij de inschrijftermijn hiervoor verlengd. Het is nu tot 24 februari 2023 mogelijk om je in te schrijven voor een certificaat. Hoe meer certificaten er namelijk worden verstrekt, hoe gunstiger dit is voor de vereniging: de particuliere lening (tegen een hoger rentepercentage) wordt dan lager.

Ga voor meer informatie over de realisatie van de padelbanen en het inschrijven voor certificaten naar www.grensmeppers.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie