26e Singin concert van Zanggroep Heel Vocaal uit Heel

Algemeen Maasgouw Uitgaan Reageer 2 min. leestijd

Heel – ‘Leef’ is het thema van de 26e Singin door Zanggroep Heel Vocaal, na een periode waarin corona alle activiteiten en bijna al het culturele leven plat legde.

Singin in Heel

Muzikaal, dansend en zingend het leven vieren is het mooiste dat er is. Heel Vocaal zat achter de schermen dan ook bepaald niet stil en is er na twee Singin-loze jaren weer helemaal klaar voor. Het koor nodigt je met heel veel plezier uit voor een gratis Singin concert op zaterdag 4 maart in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel.

Deelnemers uit het hele land

Je wordt getrakteerd op een van leven zinderend concert door Heel Vocaal, inclusief alle regionale en zelfs landelijke deelnemers die zich opnieuw spontaan aangemeld hebben voor de jaarlijkse Sing-in. Dat waren er in het verleden elk jaar meer en het koor gaat er vanuit dat dit nu ook weer het geval zal zijn.

Leef

Alle nummers die gezongen worden zullen in het teken staan van het heerlijke thema  ‘Leef’, dat vele varianten kent, zowel eigentijds als klassiek. Dansen mag; ‘de zaal’ zal daarbij echt niet stil blijven zitten.

Als verrassend intro garandeert het koor een voor jou nu nog onbekend maar zonder meer levendig voorprogramma. Na afloop is er ruimte voor een gezellig samenzijn met muziek en een drankje. Er zal veel zijn om over na te praten!

Inspirerende workshop

Dit concert is dan ook het altijd weer unieke eindproduct van een dagvullende, inspirerende workshop met alles erop en eraan. Het enthousiasme daarvoor wordt door velen gedeeld en iedereen die van zingen houdt is welkom. Mocht je je daarvoor nog willen aanmelden, dan kan dat via de website: www.heelvocaal.nl.

Praktische informatie

Tot slot: het maakt niet uit of je op deze avond deelnemer wilt zijn van het grote Singin-koor of ernaar wilt komen luisteren, deze ervaring wil je niet missen!

  • Datum: zaterdag 4 maart 2023
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Locatie: Cultureel Centrum Don Bosco, Mgr. Savelbergweg 100 in Heel     

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie