Aase Wip volgt raadslid Ton van de Kruijs op

Plaats een reactie

Raadslid Ton van de Kruijs heeft in overleg met de DUS Weert fractie besloten om zijn raadszetel beschikbaar te stellen aan Aase Wip, de eerstvolgende op de lijst van DUS Weert.

Moeilijke beslissing

Ton van de Kruijs moet zijn werk als raadslid voor DUS Weert helaas beëindigen vanwege gezondheidsredenen. Deze beslissing is voor Ton niet gemakkelijk geweest. Zeer gemotiveerd is hij als raadslid begonnen aan een nieuwe uitdaging en hij betreurt het dan ook zeer dat zijn gezondheid deze uitdaging in de weg is gaan staan. Voor de fractie en het bestuur van DUS Weert staat de gezondheid van hun leden echter voorop; zij wensen Ton dan ook heel veel succes met zijn herstel.

Jonge en enthousiaste opvolger

Ton heeft aangegeven dat hij Aase Wip graag de kans wil geven hem op te volgen. Aase is jong en enthousiast. Hij geeft aan dat hij deze kans héél graag wil aangrijpen. Aase Wip is ook de eerstvolgende op de kandidatenlijst die in aanmerking komt om deze vacature in te vullen. Sinds kort is Aase commissielid, maar nu zal Aase de fractie van DUS Weert komen versterken.

Zowel Ton als de fractie en het bestuur van DUS Weert wensen Aase heel veel succes. De beëdiging van Aase vindt plaats tijdens de raadsvergadering van 22 maart aanstaande.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie