Ga jij woensdag 15 maart stemmen?

Op woensdag 15 maart 2023 zijn er twee landelijke verkiezingen: één voor de Provinciale Staten en één voor het Waterschap. Je kunt dus op dezelfde dag voor beide verkiezingen stemmen in een stembureau. Als je kiesgerechtigd bent, heb je inmiddels al twee stempassen ontvangen of ontvang je die binnenkort. Een groene stempas voor de Provinciale Statenverkiezingen en een blauwe stempas voor de Waterschapsverkiezingen.

Waar kun je stemmen?

Je kunt op 15 maart van 7.30 uur tot 21.00 uur gaan stemmen. Stemmen kan in ieder stembureau in de gemeente Weert. Op je stempassen staat het voor jou dichtstbijzijnde stembureau. Neem beide stempassen mee naar het stembureau als je voor beide verkiezingen je stem wilt uitbrengen.

Alles wat je moet weten over de verkiezingen

Op de website van de gemeente Weert vind je nog veel meer informatie over de verkiezingen, zoals wat je mee moet nemen naar het stembureau, op wie je kunt stemmen en wat je kunt doen als je zelf niet kunt gaan stemmen.

Ga jij woensdag 15 maart stemmen?


Bekijk je dit bericht via de app en wil je de poll invullen? Klik dan hier.