Handwerkwinkel Tante Tuttebol in Nederweert geopend

Nederweert – Na weken van klussen is het zo ver: de deuren van de handwerkwinkel aan de Geenestraat 8 in Nederweert zijn weer geopend. De winkel heeft een gezellige inrichting gekregen. Naast een groot assortiment haak- en breigarens, waaronder ook nieuwe merken, is het assortiment fournituren gebleven. Ook voor stoomgoed of verstelwerk kun je bij Tante Tuttebol terecht.

Tante Tuttebol houdt van koffie en thee

Handwerken gaat goed samen met koffie en thee. Daarom kun je bij Tante Tuttebol eveneens je bestelling uit de webshop van Bici Barista afhalen of een pak koffie kopen. Ook is de speciale Tante Tuttebol thee die met ut Muuëletentje is samengesteld verkrijgbaar in de winkel en zijn er diverse cadeauartikelen te koop.

Tante Tuttebol houdt van samen handwerken

Bovendien vindt er drie keer per week een haak- en breicafé plaats bij Tante Tuttebol. Ga voor meer informatie over de mogelijkheden naar www.tantetuttebol.nl. Hier vind je ook speciale openingsacties en lees je meer over de feestelijke opening die op zaterdag 11 februari plaatsvindt.