Vrouwen van BAL grijpen net naast de winst

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto BAL - Fotograaf: Jos van Moorsel

De vrouwen van Basketbal Academie Limburg uit Weert konden de wedstrijd van zaterdag niet in winst omzetten. Ze speelden een goede wedstrijd en bleven goed bij qua score alleen op het laatst kreeg het team Topkip de kans om iets uit te lopen.

Dat er goed gespeeld werd door het kleine groepje (8 personen) dat speelde in Landsmeer, blijkt wel uit de cijfers. Emma Tibosch draaide weer volop mee en dat bleek uit de negen punten die ze scoorde. Siri Körner was goed voor tien punten evenals Sydney Clayton, die daarnaast ook nog tien rebounds pakte. Uitblinkster was echter Alex LaPorta die met 27 punten het veld verliet.

Al met al was coach Jorrick tevreden over het spel ook al gingen de punten niet naar Weert. Het geeft hoop voor de toekomst als ook de dames die nu nog geblesseerd zijn weer mee kunnen spelen.

Eindstand: 85-76, (Q1 26-24, Q2 47-43, Q3 62-60, Q4 85-76)

Volgende wedstrijd: 18 februari 20.00 in de sporthal op Boshoven. Tegenstander is Topkip Lions. Kom allemaal aanmoedigen. Na de wedstrijd van zaterdag belooft het een spannende en mooie wedstrijd te worden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie