Après ski party bij Jack’s Pub

Archieffoto WdG - Jack's

Vrijdag 10 maart wordt Jack’s Pub omgetoverd tot après ski café. Na twee succesvolle beach party’s zullen de jongens van Duffe Events de kroeg nu in winterse sferen aankleden en de gaafste après ski hits draaien.

In de zomer van 2022 organiseerde Duffe Events twee beach party’s in de kroeg op de Oelemarkt. De jongens timmeren aan de weg in de event branche. Naast een samenwerking met Café de Brug, genieten zij van de samenwerking met Jack’s Pub. Samen met de kroegeigenaren zetten ze Weert op de kaart voor de jeugd.

Hou je van een après ski feestje dan hoef je niet ver te rijden om in deze sferen te genieten van een pul bier of een shotje Jägermeister. Op vrijdag 10 maart is Jack’s Pub voor één avond een gezellig après ski café. Ze openen hun deuren om 20:00 uur en spelen de leukste hitjes tot 01:30 uur.

Bij zijn is meemaken. Een feestje dat je zeker niet wil missen. De barmannen en DJ hebben hun ski bril al klaarliggen. Trek jij je skipak ook uit de kast? Deze dresscode is niet verplicht maar natuurlijk wel leuk! Zet het in je agenda, vrijdag 10 maart.