MOOOD x Jack’s Pub krijgt vervolgeditie

Algemeen Uitgaan Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd

Na een geweldige eerste editie, is MOOOD klaar om opnieuw Weert te veroveren met een tweede editie in Jack’s Pub op de Oelemarkt.

Zaterdag 23 maart belooft MOOOD een nacht vol onvergetelijke muziek en sfeer te brengen met een mix van zwoele R&B tracks, stevige Hip Hop anthems, hete Dancehall bangers, pittige Afrobeats en afgewerkt met zoete Reggaeton tunes.

Het feest, opgericht door de Amsterdammer Kofi Adu-Ampoma, aka Madd Son, heeft zijn naam gevestigd als dé bestemming voor liefhebbers van tropische muziekgenres.  DJ’s B3mma, The Mrs & Tomodachi staan te popelen om de menigte op te zwepen met hun energieke sets.

Positieve reacties

“We zijn ontzettend blij met de positieve reacties op onze eerste editie in Weert,” zegt oprichter Kofi Adu-Ampoma. “Het was geweldig om te zien hoe enthousiast het publiek was en we kunnen niet wachten om het opnieuw te doen!”

Jack Cardinaal, eigenaar van Jack’s Pub, voegt toe: “Jack’s Pub is verheugd om weer gastheer te zijn voor MOOOD.  We streven ernaar om een bruisende plek te zijn waar mensen samenkomen om te genieten van geweldige muziek en een fantastische sfeer.”

Nieuw feestje

MOOOD is all about plezier, diversiteit, inclusiviteit en heerlijke heupbewegingen en zal haar reputatie als lekkerste nieuwe feestje in de stad voortzetten. Mis de tweede editie van MOOOD x Jack’s Pub niet en haal snel je kaartjes. Het wordt weer een avond om niet te vergeten!

De early bird en de groepstickets vlogen wederom de deur uit, maar er zijn nog reguliere kaarten beschikbaar. Hiervoor geldt wel vol = vol. Volg MOOOD via de socials via AlwaysInTheMOOOD op Facebook en mooodevents via de andere socials.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie