Ophangen van reclame in Nederweert gaat niet geheel voor de wind

Nederweert – Je moet sowieso een flinke dosis lef hebben om op hoogte te willen werken. En dan zijn er nog weersomstandigheden die het extra uitdagend kunnen maken.

Het gebeurde afgelopen middag in Nederweert. Tussen de KFC en het in aanbouw zijde Hotel Rosveld werd de nieuwe reclamezuil voorzien van reclameborden. Het ging niet geheel voor de wind, want de windvlagen waren soms een spelbreker. Door de wind ging een reclamebord soms alle kanten uit. Uiterste voorzichtigheid was dus geboden.

De niet alledaagse werkzaamheden aan de Randweg West zorgden dan ook voor het nodige bekijks van voorbijgangers. Er moest met enige regelmaat getoeterd worden om de afgeleide weggebruikers weer vooruit te laten kijken.

Er was flink wat spierkracht nodig op de grond en in de hoogwerker. Maar de professionals wisten, ondanks de extra uitdagingen, de klus zonder slag of stoot te volbrengen. Vanaf nu kan iedereen op de snelweg A2 en N275 zien dat er binnenkort een Burger King in Nederweert komt, pal naast de KFC, Subway en McDonald’s.

Bekijk een video: https://youtu.be/P2djudwJVuw