Het Weert Totaal Festival is terug

Algemeen Uitgaan Weert 1 reactie 3 min. leestijd

En wel op zaterdag 15 juli aanstaande op het vertrouwde Sint Raphaëlpad. Na lang zoeken in de drukke evenementenkalender en intensief overleg met de gemeente Weert is de organisatie uitgekomen op deze datum. Aangezien de Nieuwe Markt op zaterdagen bezet is door de weekmarkt, ziet de organisatie af van het verplaatsen van het evenement en blijft WTF dit jaar op het Sint Raphaëlpad.

De brouwerijen

10 speciaalbier brouwerijen presenteren met z’n allen meer dan 50 speciaalbieren. De bieren variëren van een licht lentebiertje tot een stevige porter en vanzelfsprekend is er ook een heerlijke pils van de tap te krijgen aan de WTF-bar.

De wijnen

Wijnhuis Beaugrim verzorgt wederom de kwaliteitswijnen. Er kan gekozen worden uit een wijnplankje met drie proefglaasjes overheerlijke op elkaar afgestemde wijnen of een enkel glas wijn naar keuze.  

Cocktails

Ook dit jaar komt J.D. Hospitality naar WTF met speciale cocktails, cocktails met een alcoholpercentage van maximaal 14%. De smaak zal er niet minder om zijn en de presentatie is geweldig. 

Het eten

Eten wordt aangeboden door een gevarieerde selectie bedrijven. Diverse heerlijke oosterse gerechten van Wok on Tour worden vers bereid en er worden verse frietjes en snacks gebakken. 

De muziek

De hele dag door is er livemuziek met lokaal talent waaronder Major Buzzkill, Jane Doe en Tony’s T-Max. Om 19.00 uur start de Nederlandse top coverband MmoozZ. De creativiteit van de band is uniek. MmoozZ blijft zichzelf steeds weer opnieuw ontdekken, zodat de show niet alleen fris is voor het publiek maar ook voor de bandleden zelf. Zij nemen je mee op een reis van circa 3 uur. Een show met hits waarvan je het bestaan bent vergeten, maar ook hits die je gisteren pas voor het eerst op de radio hoorde. Ze denderen over je heen. MmoozZ is niet voor niets ‘de band met meer dan 130 hits in 180 minuten’.

Afsluiter dit jaar is de internationaal zeer gewaardeerde DJ Admin. DJ Admin is overdag leraar op de Philips van Horne scholengemeenschap en in de weekenden de aanjager op vele feesten over de hele wereld. Hij draait op nagenoeg elk Formule 1-circuit en daarnaast op vele feesten – van Australië tot aan Dubai en Ibiza. 

Het kinderplein

Het kinderplein staat bomvol met kindervermaak. Kinderen kunnen op twee springkussens springen en deelnemen aan een uitgebreid animatieprogramma onder leiding van het WTF-animatieteam.

Ga voor meer informatie naar www.weerttotaalfestival.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie