Agressieve man aangehouden op Wilhelminasingel

Op vrijdagavond rond 21:30 uur heeft de politie een man aangehouden op de Wilhelminasingel in Weert. Het incident vond plaats tijdens de Nacht van de Swaen, waar beveiligers getuige waren van het vervelende gedrag van de man.

Volgens getuigen hadden de beveiligers de man aangesproken op zijn gedrag, waarna hij zich agressief uitte richting de beveiligers. Dit escaleerde snel in een handgemeen, waarbij de beveiligers genoodzaakt waren om de man onder controle te krijgen en op de grond te houden, in afwachting van de politie.

De politie arriveerde spoedig op de locatie en boeide de verdachte. Echter, zelfs na zijn aanhouding bleef de man zich misdragen door te spugen en schoppende bewegingen te maken. De man kreeg vervolgens een spuugkap over zijn hoofd getrokken. Uiteindelijk werd hij op verdenking van mishandeling gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau.

De politie onderzoekt de zaak verder en heeft de betrokkenen ondervraagt om een volledig beeld van het incident te krijgen. Daarnaast zal er gekeken worden naar eventuele andere strafbare feiten die tijdens het incident hebben plaatsgevonden.

Het evenement zelf heeft er geen hinder van ondervonden en het gezellige feest ging gewoon weer door.