Auto brandt volledig uit op A2 bij Budel

Budel – Maandagmiddag om 17.24 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een autobrand op de A2 bij Budel.

Tijdens het rijden gaf de auto een storingsmelding aan. De automobilist parkeerde zijn voertuig op de vluchtstrook, waar het in brand vloog. De bestuurder en zijn passagier konden zichzelf in veiligheid brengen achter de vangrail en wisten ook persoonlijke spullen op tijd te redden.

De brandweer van Maarheeze kwam ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde. Er werd een berger opgeroepen om het voertuig af te slepen.

Het overige verkeer kon de plek van de autobrand via de linkerbaan passeren; de rechterrijbaan werd tijdelijk afgesloten. Hierdoor ontstond in de rijrichting van Eindhoven naar Maarheeze een file vanaf afslag Valkenswaard tot aan afslag Budel.

Bekijk een video: https://youtu.be/wANg9H0h6fE