Boeken- en platenmarkt op Moesel

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto

In het weekend van 16 en 17 september 2023 organiseert Harmonie van het Heilig Hart een boeken- en platenmarkt in het Buurthuis Moesel (aan de Christinelaan in Weert). Je bent op beide dagen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis.

Je kunt op deze markt terecht voor boeken, platen en cd’s. De boeken zijn niet afzonderlijk geprijsd. Je betaalt per kilogram. Het aanbod van de boeken is zeer divers en door vrijwilligers zorgvuldig gesorteerd, zodat je heel gericht kunt zoeken. Zoek je iets speciaals, vraag de vrijwilligers van de harmonie die op deze dagen aanwezig zijn dan gerust om advies.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie