Feestelijk Alzheimer Café op maandag 18 september

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (Wavebreakmedia)

Op maandag 18 september start het Alzheimer Café het nieuwe seizoen met een feestelijke avond. Het Alzheimer Café Weert bestaat namelijk 20 jaar en dat wordt gevierd.

Wereld Alzheimer Dag

Deze bijeenkomst valt ook nog eens in de week van Wereld Alzheimer Dag. Het thema is dit jaar ‘samen aan tafel’ , dus wordt er gezorgd voor wat lekkers, met daarnaast een optreden van Tante Thee en Ome Koffie met hun ‘Leedjes van Vrueger’. Gezelligheid, beleving en herkenning uit vervlogen tijden. ‘Meziek blieft ut langst’ en doet wonderen voor mensen met dementie.

Praktische informatie

Iedereen is van harte welkom: mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familie en zorgverleners. Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen in het Alzheimer Café dat plaatsvindt in het Bibliocenter aan de Wilhelminasingel 250 in Weert. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Je eerste kopje koffie of thee krijg je gratis aangeboden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie