Sponsorevenement voor vakantiehuisje op Weerterbergen geannuleerd

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Update – De gemeente Weert organiseert voor alle ondernemers uit de gemeente Weert op maandag 18 september van 19.30 tot 21.30 uur een sponsorevenement. Doel: het vakantiehuisje op de Weerterbergen.

Op vakantie gaan is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met een vakantiehuisje en leuke faciliteiten willen sponsoren en de gemeente het voor mensen met een kleine beurs mogelijk maken om ook te genieten van een welverdiende vakantie. Het huisje wordt aangeboden aan gezinnen met en zonder kinderen en alleenstaanden die in langdurige armoede leven. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Kom naar het sponsorevent en ontdek de mogelijkheden.

Programma

Op het programma staat onder andere inspirerend spreker Ralf Embrechts, medeoprichter van Quiet 500, waarmee stille armoede een gezicht krijgt. Ook bij jouw medewerkers kan er sprake zijn van (stille) armoede. Wat kun je doen om dit te signaleren en bespreekbaar te maken? Op het evenement krijg je handige tips. Ook deelt een van de huidige sponsors, Meulen Bouwbedrijf, wat het zo bijzonder maakt om een bijdrage te leveren aan een vakantiehuisje. Het event wordt op ludieke wijze afgesloten.

Aanmelden kan eenvoudig via www.weert.nl/sponsorevent.

Update: Het sponsorevent is helaas geannuleerd. Bij interesse om sponsor te worden, kun je contact opnemen via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie