Vanwege kermis zaterdag 23 september geen weekmarkt

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Vanwege de kermis in Weert is er zaterdag 23 september geen weekmarkt in het centrum van Weert. De eerstvolgende weekmarkt is woensdagmiddag 27 september (13.30 tot 16.30 uur) in Stramproy of zaterdag 30 september (9.00 tot 16.00 uur) in Weert.

Kermis Weert

Van vrijdag 22 tot en met woensdag 27 september is de kermis in Weert. Er staan ruim 130 attracties, verdeeld over 7 pleinen: in totaal zo’n 1,7 km aan kermisplezier! Op ieder plein staat een volledige minikermis. Zo is er voor ieder wat wils. Toegang tot de kermis is gratis en de ritprijzen zijn heel betaalbaar.

In het kermisprogramma vind je weer tradities zoals de officiële opening met saluutschoten, de kermismis in de botsauto’s, prikkelarme kermis en de vuurwerkshow als afsluiter van de kermis.

Meer informatie: www.kermisweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie