Gezellige en interactieve middag over Weert in Buurthuis Moesel

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondag 5 november 2023 organiseert ‘De Nieuwe Senior’ een gezellige en interactieve middag in Buurthuis Moesel waarin Weert centraal staat. 

Stadsgidsen Weert geeft een interactieve presentatie over Weert van de afgelopen 100 jaar. Voor veel ouderen zal dit tot een vorm van herkenning leiden. 

Veldeke Wieërt geeft een interessante presentatie over het Weerter dialect met ludieke weetjes en verhalen. De Weerter zangeres Wendy van Dooren zal de middag muzikaal vormgeven en zingt herkenbare liedjes van lokale bodem, waarbij natuurlijk iedereen kan meezingen.

De presentatie ligt in handen van de Weerter dialectschrijver Frans Adriaens. Frans geeft zelf twee bijdragen waarbij humor en een lach op het gezicht de boventoon voeren. Natuurlijk mag een stukje verse Weerter vlaai van de bakker niet ontbreken. Ook wordt er gezorgd voor een lekker borrelhapje tussen bijdragen van de artiesten door. 

Locatie en tijd

Het decor voor deze gezellige Weerter middag is Buurthuis Moesel en duurt van 13.00 tot 17.00 uur. De middag is inclusief koffie/thee, vlaai en een borrelhapje. De kosten zijn 18,50 euro per persoon.

Je kan tickets reserveren tot en met vrijdag 3 november door te bellen naar Giel Thijssen van Activiteitenbureau De Nieuwe Senior: 0613406144. De tickets worden vervolgens persoonlijk overhandigd op jouw thuisadres. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie