Politieauto betrokken bij ongeval op St. Maartenslaan

De politie raakte donderdag betrokken bij een verkeersongeval op de St. Maartenslaan in Weert. Het ongeval gebeurde omstreeks 17.30 uur.

Terwijl de politieauto over de St. Maartenslaan reed in de richting van het Stationsplein, probeerde een auto vanuit de Sint Paulusstraat de St. Maartenslaan op te rijden. Door nog onbekende reden, reed de auto uit de Sint Paulusstraat op de verkeerde weghelft bij T-splitsing van de St. Maartenslaan. Ondanks de poging van de politieauto om te remmen, was een botsing onvermijdelijk.

Gelukkig vielen er geen gewonden bij het incident. Zowel de agenten als de bestuurster van de auto kwamen met de schrik vrij.

Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op. Een bergingsdienst heeft de beschadigde auto’s afgesleept. Na het ongeval werd tijdelijk een rijbaan afgesloten, wat leidde tot lichte verkeershinder. De politie begeleidde het verkeer om de locatie van het ongeval heen.