Giocoso geeft kerstconcert in Catharinakerk Eindhoven

Algemeen Kunst en Cultuur Weert Reageer 1 min. leestijd

Giocoso geeft op 16 december aanstaande een bijzonder kerstconcert in de Catharinakerk in Eindhoven. Het koor uit Weert zal onder meer de bekende Ceremony of Carols van Benjamin Britten ten gehore brengen. 

Giocoso bestaat uit een twintigtal jonge vrouwen en staat onder leiding van dirigent Rita Scheffers. Het koor won de afgelopen jaren nationale en internationale prijzen en werd onder meer tweevoudig Europees Kampioen op de Choir Games in Zweden in 2019. Het koor wordt vaak geprezen om het unieke repertoire bestaande uit licht klassieke muziek in veel verschillende talen. 

Binnen de reeks ‘Muziek in de Cathrien’ vinden wekelijks klassieke concerten plaats in de stadskerk in Eindhoven. Giocoso zal het publiek op zaterdag 16 december vanaf 15.00 uur alvast in de kerststemming brengen met onder meer stukken van componisten als Ola Gjeilo en Ella Milch-Sheriff. Kaarten zijn te koop via de website muziekindecathrien.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie