Hans Besseling nieuwe directeur van WBM in Stramproy

Algemeen Economie Stramproy Reageer 2 min. leestijd

Deze week is Hans Besseling gestart als nieuwe directeur van plaatbewerker WBM uit Stramproy. Hij volgt daarmee Hermen Bos op, die ruim 8,5 jaar het bedrijf heeft geleid.

In die 8,5 jaar heeft WBM onder leiding van Hermen een stabiele groei doorgemaakt met een sterke verbeteringsslag op diverse vlakken. In dezelfde periode heeft het bedrijf ook roerige tijden gekend. Zo loodste Hermen WBM door de onvoorspelbare coronaperiode heen en vormden de hoge staalprijzen daarna een grote uitdaging voor de onderneming. Nu WBM in iets rustiger vaarwater lijkt te komen, is voor Hermen de tijd aangebroken om nieuwe uitdagingen aan te gaan. “WBM is een prachtig bedrijf met een mooie toekomst en Hans is de juiste persoon om hier de invulling aan te geven!”

Wortels in werktuigbouwkunde

Hans is geen onbekende in de staalwereld. Hij is 20 jaar directeur geweest bij Kersten Group BV, een toonaangevend bedrijf in gebogen onderdelen en constructies in staal en aluminium. Hij is van oorsprong werktuigbouwkundige, maar is snel overgestapt naar het commerciële gebied. “Ik vind het een eer om in Hermens voetsporen te mogen treden. Een hele mooie nieuwe uitdaging en ik verheug me erop om samen met die betrokken vakmensen van WBM mee te bouwen aan de verdere groei van dit prachtige maakbedrijf.”

Over WBM

WBM Staalservice centrum is opgericht door de heer Willemsen en vandaag de dag nog steeds in handen van de familie Willemsen. WBM heeft zich vanaf de start gefocust op het zetten van dik en hoogsterkte staal. Het was één van de eerste bedrijven met de 3D-lasersnijder. Klanten kunnen bij WBM terecht voor het zetten en (3D-)lasersnijden van plaatwerk. Vooral het bewerken van dik, slijtvast en hoogsterkte staal is één van de specialiteiten van WBM. De plaatbewerker is onder meer actief in de markten voor transport, hef- en hijs, land- akker- en bosbouw, automotive en machinebouw.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie