Kerstconcert King all Glorious in de Paterskerk

Dit jaar organiseert het Weerter Mannenkoor, in samenwerking met de Gemengde Zangvereniging Con Amore, een uniek kerstconcert op zaterdag 16 december in de sfeervolle ambiance van de historische Paterskerk in Weert.

Het concert belooft een boeiende mix van traditionele kerstliederen en stukken uit diverse muziekgenres, waardoor bezoekers een gevarieerde avond vol kerstmuziek kunnen verwachten. Laat je betoveren door de feestelijke klanken van deze getalenteerde muzikanten en zangers.

Bijzondere medewerking wordt verleend door:

  • Ellen Valkenburg: Sopraan, soliste
  • Pianist Liam Nassereddine (13) en saxofonist Amy Nassereddine (11)
  • Cellotape: Ensemble van cellisten, opgericht door Marie-José Didderen

Zangvereniging Con Amore

Onder leiding van dirigente Sylvia Berghs staat Con Amore bekend om haar veelzijdige repertoire, variërend van popsongs en musicalnummers tot stemmige kerstliederen. Een belofte voor een diverse muzikale ervaring.

Weerter Mannenkoor

Met een rijke historie sinds de oprichting in 1966 en een breed repertoire van klassiek tot populair, brengt het Weerter Mannenkoor onder leiding van dirigenten Jean Pierre Steyvers en Wiel Bonten een scala aan muzikale werken.

Informatie en kaarten

Toegangsprijs: € 15,- (inclusief koffie of thee), locatie: Paterskerk, Biest 43, Weert. Het concert begint om 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via [email protected] en [email protected].