Pakketbus botst tegen poller; handhaving en horecapersoneel schieten te hulp

6 reacties

Wacht je momenteel op een pakket dat door DPD bezorgd zou moeten worden? Dan is er mogelijk sprake van een vertraging in de levering. Op woensdagmiddag zag namelijk een pakketbezorger een poller (een op-en-neer beweegbare paal) over het hoofd en botste met zijn voertuig tegen deze paal in de Langstraat in Weert.

Dit ongeval resulteerde in schade aan de pakketbus en een olielekkage. Medewerkers van de gemeente Weert en handhaving kwamen ter plaatse om het incident af te handelen. Om te voorkomen dat de gelekte olie in de regenwaterafvoer terechtkwam, werden absorptiekorrels verspreid.

Een bergingsbedrijf sleepte de beschadigde pakketbus weg, maar niet voordat tientallen pakketten uitgeladen moesten worden om ze over te brengen naar een andere bezorgwagen. Handhavingsmedewerkers en personeel van Du Commerce schoten te hulp bij het uitladen van de pakketten.

Hoewel dit een ongelukkig voorval betrof, werd er ook respect getoond voor de pakketbezorger, die onder aanzienlijke tijdsdruk de pakketten moet bezorgen. Dit respect groeide nog meer gezien het gewicht van sommige van de pakketten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
6 reacties