Toezichtteam en politie in actie na winkeldiefstal in centrum

112 Algemeen Weert 4 reacties 1 min. leestijd

Een speciaal toezichtteam dat in Weert wordt ingezet om overlastgevende asielzoekers aan te pakken had woensdagmiddag beet. Het team zag dat er een winkeldiefstal werd gepleegd en kwam daarna samen met de politie in actie.

Na de heterdaad diefstal werd door het toezichtteam de achtervolging ingezet waarna de politie aansloot. Er werden drie mannen achtervolgd waarvan er twee staande gehouden konden worden. Een man werd staande gehouden op de Wilhelminasingel en de andere op de Parallelweg.

Nadat de twee verdachten werden gehoord en de verklaring van het toezichtteam was opgenomen mocht de man op de Parallelweg zijn weg vervolgen. De staande gehouden man op de Wilhelminasingel werd uiteindelijk aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader onderzoek.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
4 reacties