Kruidvat opent filiaal op Sint Jobplein

Op zaterdag 30 december opent op het Sint Jobplein in de wijk Leuken het derde filiaal van Kruidvat in Weert. Het pand van de in september failliet verklaarde koopjesketen Big Bazar wordt momenteel omgebouwd tot Kruidvat-winkel.

Bewoners van de wijk Leuken hebben daarmee straks keuze uit twee drogisterijen. Naast bij de DA Drogisterij & Parfumerie die in 2018 haar deuren opende, kunnen zij straks dus ook terecht bij de lokale Kruidvat-winkel.

Het is het naast de twee filialen in Weert en het filiaal in Stramproy het vierde filiaal dat Kruidvat in de gemeente Weert opent. Daarnaast opende de winkelketen onlangs ook al een nieuw filiaal in Nederweert.

De winkel aan het Sint Jobplein zal vanaf 30 december op maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur geopend zijn, zo is te lezen op de website van Kruidvat.