Werkzaamheden Roermondseweg (N280) wederom geannuleerd

Bekendmaking annulering (3 november 2023)

Voor de tweede keer op rij zijn de werkzaamheden op de Roermondseweg (N280) in Weert uitgesteld. De N280 blijft dit weekend dus gewoon open voor het verkeer.

De asfaltwerkzaamheden zouden oorspronkelijk worden uitgevoerd in het weekend van 20 t/m 23 oktober 2023. Vervolgens werden de werkzaamheden uitgesteld naar dit weekend (3 t/m 6 november). Nu worden de werkzaamheden wederom geannuleerd, zo is te lezen op de tekstkar naast de weg.

De nieuwe datum is nog onbekend. Dus komend weekend kun je gewoon onbezorgd appels kopen bij de fruithal, kerstkriebels krijgen bij de Intratuin, eten bij De Tos, oud ijzer deponeren bij Pruijmboom, maaltijden scoren bij De Kweeckerij en op de koffie bij tante To in Swartbroek.

De bedoeling is dat ergens in de nabije toekomst het asfalt wordt vervangen tussen de rotonde bij de Moesdijk en de Middelstestraat en tot voorbij de rotonde bij de Ittervoorterweg in Swartbroek.

De werkzaamheden worden in opdracht van de provincie Limburg uitgevoerd door KWS Infra Eindhoven. Wanneer de werkzaamheden uiteindelijk plaatsvinden zal later bekend worden.