Thuiszorgmedewerkers ontdekken openstaande gaspit in woning

112 Algemeen Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

Vrijdag rond 11.00 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege een gaslekkage in een woning aan de Prinsbisdomstraat in Weert, nadat alerte medewerkers van de thuiszorg alarm hadden geslagen.

Bij het bezoek aan de bewoonster rook een medewerkster onmiddellijk een gaslucht toen ze de deur opende. Er werd direct doortastend opgetreden: de vrouw werd uit voorzorg in een auto geplaatst en de brandweer werd gewaarschuwd.

De medewerksters ontdekten dat er nog een gaspit open stond. Mogelijk was de bewoonster vergeten deze af te sluiten voordat ze ging slapen. Zonder dat de bewoonster er weet van had, vulde de woning zich met aardgas.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en controleerde de woning, waarbij gas en elektriciteit onmiddellijk werden afgesloten. Ondertussen werd de bewoonster opgevangen door een behulpzame overbuurvrouw. Hier werd ze ook voor de zekerheid onderzocht door medewerkers van de ambulance die ter plaatse waren gekomen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie