Anne en Melanie introduceren: ZorgThuis Weert

Algemeen Nederweert Spotlight Uitgelicht 1 reactie 3 min. leestijd

Anne en Melanie introduceren, samen met hun gepassioneerde team, met veel passie ZorgThuis Weert. Sinds 1 februari bieden zij hoogwaardige verzorging en verpleging aan huis in de gemeenten Weert en Nederweert.

Heb jij hulp nodig bij je dagelijkse verzorging, het aan- en uittrekken van steunkousen of kun je wel wat ondersteuning gebruiken na het ondergaan van een operatie? ZorgThuis is er voor jou, om jouw zorgbehoefte te verlichten. 

Het team, dat bestaat uit acht deskundige verzorgenden IG’ers en verpleegkundigen, staat klaar om met passie en toewijding voor jou te zorgen. Zij geloven in kwaliteit, zorgvuldigheid en vooral in aandacht voor jouw specifieke behoeften en wensen. Bij ZorgThuis Weert passen zij zich aan, aan jouw omgeving en leven, want jouw welzijn staat centraal.

Het team achter ZorgThuis Weert

Anne Vleeshouwers – Huijerjans: “Als verpleegkundige met een passie voor thuiszorg, ben ik ervan overtuigd dat er niets mooiers is dan zorgen voor mensen in hun eigen huis. Met een achtergrond in verpleeghuiszorg en gespecialiseerde training in psychogeriatrie, breng ik mijn expertise mee naar ZorgThuis Weert, waar we elke dag streven naar de beste zorg voor onze cliënten.”

Melanie Hurkmans: “Met meer dan 30 jaar ervaring in de ouderenzorg en een hart dat klopt voor de wijkverpleging, ben ik trots om deel uit te maken van ZorgThuis Weert. Samen met Anne heb ik de stap gezet om onze passie te volgen en te werken aan een betere zorgervaring voor onze gemeenschap.”

Kom het team versterken

Het team van ZorgThuis Weert bestaat nu uit acht toegewijde zorgverleners, maar Anne en Melanie willen graag nog meer mensen kunnen verzorgen en zijn daarvoor opzoek naar versterking. Ben jij die gepassioneerde ZZP’er die graag met het team wil samenwerken? Werk je met passie, heb je oog voor de behoeften van de cliënt en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen een warm en gezellig team? Als je beschikt over een minimumniveau 3IG diploma nodigen Anne en Melanie je van harte uit contact met hen op te nemen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie