Jan Ament 45 jaar brandweerman

Plaats een reactie

Bij de brandweer in Stramproy was er vandaag een feestelijke bijeenkomst om stil te staan bij een bijzonder moment. Het korpslid Jan Ament dient namelijk al ruim 45 jaar als brandweerman, een opmerkelijke mijlpaal voor deze toegewijde vrijwilliger die dag en nacht klaarstaat voor mens en dier die in nood verkeren.

Ter ere van dit bijzondere jubileum was burgemeester Vlecken ook aanwezig bij de brandweerkazerne in Stramproy. Daar overhandigde de burgervader Jan een speld en oorkonde. Van zijn collega-brandweerlieden ontving hij een ingelijste en ondertekende bevelvoerdersflap.

Tijdens de viering werden toespraken gehouden door burgemeester Vlecken, postcommandant Jarno Roosen, en Iwan Stultiens namens de Veiligheidsregio Limburg-Noord. Natuurlijk kreeg ook de gepassioneerde Jan de kans om het woord te voeren en deelde hij enkele anekdotes uit zijn lange carrière als brandweerman.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie