Gezellige hap & stap wandeling voor bewoners Wozoco Hushoven

Algemeen Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Vandaag werden de bewoners van Wozoco Hushoven aangenaam verrast door een bezoek van het college van burgemeester en wethouders. Ondanks het ongunstige weer werd het evengoed een gezellige dag voor de bewoners.

In het kader van NLdoet werd er een hap & stap wandeling georganiseerd waar bewoners, vrijwilligers en de burgemeester en wethouders aan deelnamen. Helaas namen de regenbuien snel toe en werd besloten om de tweede groep binnen te houden in Gasterij de Stoof. Hier werden ze getrakteerd op warme gastvrijheid en boeiende gesprekken met de aanwezige vrijwilligers en gemeentebestuurders.

De oorspronkelijke route omvatte drie pitstops waar de mensen konden genieten van een kop koffie en een hapje. Scouting Hubovra, Konings Meubelstofferij en Paardensportcentrum Laar openden hun deuren om de deelnemers te verwelkomen.

De burgemeester en wethouders namen actief deel aan de activiteit en ondersteunende waar nodig. Ondanks de regenval werd de middag een succes, waarbij vreugde en saamhorigheid de boventoon voerden in Wozoco Hushoven.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties