Vier extra voorstellingen filmdocu Bisschoppelijk College en Lichtenberg

Plaats een reactie

Vanwege de enorme belangstelling heeft Gotcha Cinema, in samenspraak met Stadsgidsen Weert en Stichting Behoud de Lichtenberg, vier extra voorstellingen toegevoegd van de filmdocumentaire over het Bisschoppelijk College en de Lichtenberg. Naast de uitverkochte première op 12 april, zal de film ook te zien zijn op:

  • Zondag 14 april om 16:15 uur
  • Woensdag 17 april om 20:15 uur
  • Donderdag 18 april om 20:15 uur
  • Zondag 21 april om 16:15 uur

Over de film

Stadsgidsen Weert en Stichting Behoud de Lichtenberg hebben samen een filmdocumentaire geproduceerd getiteld ‘BC de Campus… tussen droom en werkelijkheid’. Deze film is tot stand gekomen dankzij de financiële steun van Provisus St. Jozef. Het idee en scenario zijn van stadsgids Harrie Mennen, terwijl de film geproduceerd is door Jo van Geneijgen, bekend van eerdere werken zoals de films over de Wertha Brouwerij en ‘Leuken, in vroeger jaren’.

Kaartjes à € 7,50 zijn verkrijgbaar via www.gotcha-weert.nl of telefonisch op 0495-532002.

Trailer

Deze documentaire belicht de geschiedenis van het Bisschoppelijk College, een van de oudste middelbare scholen van Nederland. De film werpt een blik op de locaties, het voormalige schoolleven, de architectuur en de evoluerende opvattingen over wat belangrijk werd geacht voor de jeugd in de naoorlogse periode.

Bekijk ook de trailer ‘BC de Campus… tussen droom en werkelijkheid’ via deze link: https://youtu.be/9wbr6p63dCg.

Meer informatie

Meer informatie kun je vinden via de volgende websites: www.stadsgidsenweert.nl, www.behouddelichtenberg.nl en www.gotcha-weert.nl

Via Facebook kun je terecht op deze pagina’s: facebook.com/stadsgidsenweert/ en facebook.com/behouddelichtenberg/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie