Informatiebijeenkomst ‘Omgaan met dementie’ voor mantelzorgers 

Algemeen Uitgaan Weert 2 reacties 2 min. leestijd
Foto via Pexels

Op donderdag 11 april organiseert Punt Welzijn in samenwerking met Hulp bij dementie een informatiebijeenkomst met het thema ‘Omgaan met dementie’. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor mensen die zorgen voor een naaste uit hun omgeving met de ziekte dementie. Je krijgt tijdens de bijeenkomst handvatten en tips aangereikt die je kunnen helpen in de dagelijkse omgang met je naaste. 

De bijeenkomst

Als je in je omgeving met dementie te maken krijgt loop je tegen veel vragen aan. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitleg gegeven over dementie en is er ruimte om vragen te stellen. Er wordt onder andere informatie gegeven over: 

  • Wat is dementie? 
  • Fases en tips over omgaan met iemand met dementie 
  • Welke hulp is er mogelijk?

Deze bijeenkomst is eerder aangeboden – een reactie van een deelnemer na afloop van de vorige bijeenkomst: “Ik heb meer inzicht gekregen en veel informatie ontvangen over het verloop van de ziekte en op welke manier ik het beste kan handelen.”

Praktische informatie

Bij vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Punt Welzijn door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 0495-697900. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties