Komende zondag Benefietdag voor Zeb op Laar

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Op zondag 10 maart aanstaande organiseert de vriendengroep van Zeb’s vader een benefietdag op Laar. Het doel van deze dag is om zo veel mogelijk geld op te halen voor de stichting die Zeb ondersteunt bij de behandeling tegen neuroblastoom kinderkanker.

Benefietdag bij Café Beej-Bertje

Café-zaal Beej-Bertje zondag worden omgetoverd tot een echte feestlocatie. In de tent zullen verschillende artiesten optreden. Op de straat, die deze dag wordt afgezet, komen verschillende springkussens, een F1-simulator en marktkraampjes. Je kunt een ritje maken in de huifkar en ook in de brandweerwagen. Tijdens deze dag is er een loterij met mooie prijzen en dit is tevens de laatste dag van de veiling.

Om 10.00 uur zal het evenement worden geopend en is iedereen welkom om van deze dag een fantastische dag te maken. De organisatie verzoekt je wel om met de fiets te komen.

Hulp blijft nodig

Het streefbedrag is behaald, toch zullen de geweldige initiatieven die zijn opgestart doorgaan. Het blijft van groot belang om voldoende geld in te zamelen voor onderzoek en behandeling van neuroblastoom kinderkanker, evenals voor vergelijkbare gevallen van kinderen die in aanmerking komen voor niet-vergoede behandelingen in het buitenland.

Meer informatie over de donatieactie vind je op de website: whydonate.com/nl/fundraising/doneeractie-red-topper-zeb. Benieuwd naar het verhaal van Zeb? Bekijk dan de website: www.redtopperzeb.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie