Wegen rondom Eindhoven weer vrijgegeven

Algemeen Cranendonck Eindhoven Heeze-Leende Reageer 1 min. leestijd

Regio – De wegen rondom Eindhoven zijn vanavond weer vrijgegeven, dit meldt Rijkswaterstaat. Dit betekent dat je morgen weer normaal naar je werk, Eindhoven Airport of bezoekadres kunt gaan, waarbij je de knooppunten De Hogt en Leenderheide kan passeren.

Eerder vandaag ontstonden er problemen met een grote gasleiding in de buurt van de High Tech Campus, vlak naast de A2/N2 bij Eindhoven. Er was sprake van een verzakking van een aardgasleiding. Als deze zou breken dan zou dit een grote ramp met slachtoffers kunnen veroorzaken. Om dit te voorkomen werd de snelweg afgesloten. Het gevolg was een verkeerschaos waar ook veel mensen uit de regio Weert hinder van ondervonden.

Er is vanmiddag en vanavond hard gewerkt om de situatie onder controle te krijgen, waarbij ook bergingsbedrijf Herpertz uit Nederweert is ingeschakeld om te helpen. Onder begeleiding van de Koninklijke Marechaussee werd afgelopen middag een grote gele hijskraan naar Eindhoven gereden.

Dankzij het harde werk is de situatie onder controle en zijn de wegen weer vrijgegeven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie