Feestelijk Italiaans diner voor bewoners van Zorgcentrum Martinus

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

Op zondag 21 april werden de bewoners van Zorgcentrum Martinus in Weert getrakteerd op een smakelijk Italiaans diner, verzorgd door leden van Lions Club Weert Graafschap Horne. Dit evenement, dat voor het derde jaar op rij plaatsvond, bracht een vleugje Italiaanse sfeer naar het zorgcentrum, compleet met speciale entourage en muzikale begeleiding door Ber Donkers.

Het diner, dat plaatsvond in samenwerking met Davy Gielen Cooking and Catering en de staf van Zorgcentrum Martinus, verwelkomde 80 bewoners en enkele vrijwilligers. Ruim 25 leden van Lions Club Weert Graafschap Horne waren betrokken bij de voorbereidingen van dit grootschalige evenement, dat jaarlijks wordt georganiseerd voor een van de zorginstellingen van Land van Horne.

De Lions stonden in voor de coördinatie, inkoop, aankleding, maaltijdvoorbereiding, afwerking en het uitserveren, waarbij het motto ‘handjes uit de mouwen ++’ werd gehanteerd. Het menu omvatte een scala aan koude voorgerechtjes, waaronder meloen met Moscato, vitello tonnato, mini-caprese en asperges op Italiaanse wijze. Het hoofdgerecht bestond uit gevulde varkensfricandeau met spinazie en omelet, gemengde groenten met Italiaanse kruiden en rozemarijnkrieltjes uit de oven. Als afsluiter werd een heerlijke tiramisu op basis van aardbeien geserveerd.

Dat dit gebaar in goede aarde viel, getuigen de vele persoonlijke bedankjes van de bewoners. Van ‘heerlijk gegeten’, ‘een topmiddag’ tot ‘volgend jaar weer?’


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie