Mieke Wulms winnaar ‘Versier een Weerter vlaaitje’

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Met haar zelfgemaakte kroonsele (kruisbessen) vlaaitje, versierd met bakkersroom en meringue, won Mieke Wulms de wedstrijd ‘Versier een Weerter vlaaitje’.

De wedstrijd was georganiseerd door WeertEnergie, die op zondag 19 mei dagsponsor is van Antje de Musical. De prijsuitreiking vond zaterdag 13 april plaats tijdens de preview van Antje de Musical op de Markt in Weert

Theo Jongeling, voorzitter van WeertEnergie, riep Mieke uit tot winnaar en overhandigde als prijs twee kaartjes voor Antje de Musical op zondag 19 mei. Als kers op het vlaaitje vertelde Mieke dat ze ooit zelf Antje is geweest. “In 2011, bij de landelijke Koninginnedagviering in Weert, was ik met een aantal andere dames verkleed als Antje. Van de reusachtige vlaai deelden we stukjes uit aan de koninklijke familie.” 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie