Talentconcert van RICK biedt muzikale meesterwerken

Uitgaan Plaats een reactie 1 min. leestijd
Foto via: RICK

Met het Talentconcert op dinsdag 23 april om 19.00 uur belooft RICK een avond vol muzikale meesterwerken en buitengewoon talent van jonge musici. Leerlingen van de talentklassen presenteren prachtig muziekspel. 

Grootmeesters muziek 

Op het podium vertolken de jonge muzikanten op de piano, fluit, viool en op slagwerk enkele van ’s werelds meest geliefde componisten waaronder Bach, Piazzolla, Rich O’Mare, Keiko Abe en Chopin. Verschillende genres en stijlen komen aan bod, van klassiek tot hedendaags. Het programma omvat solo’s en quatre mains. Laat je raken door de enorme passie van de leerlingen. 

Talent naar hoger niveau 

De talentklassen van RICK zijn speciaal ontworpen om jonge muzikanten een inspirerende en stimulerende omgeving te bieden waarin ze hun muzikale vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun passie kunnen delen. Leerlingen krijgen de kans om hun technische vaardigheden te verfijnen en hun muzikale begrip te verdiepen. Daarnaast zijn er regelmatig optredens en concertmogelijkheden zodat zij hun talenten kunnen laten zien aan een publiek en waardevolle podiumervaring kunnen opdoen.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 23 april 2024
  • Locatie: RICK, Wilhelminasingel 12 in Weert
  • Aanvang: 19.00 uur
  • Entree: gratis

Kijk voor meer informatie op www.rickraakt.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie