34e editie Van Horne Pop in de Bosuil

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto door Johan Horst

Vrijdagavond 14 juni barst het feest los in het muziekcentrum de Bosuil tijdens dé battle of the bands voor en door Weerter scholen. Het zal een veelbelovende 34e editie worden van Van Horne Pop, met wederom een avondvullend programma.

Elf bands staan te popelen om geïnteresseerden te vermaken met hun muziek en kijken ernaar uit om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Er staan meerdere genres centraal, waaronder rock, pop, rap, indie en Nederlandstalige muziek. Genoeg variatie dus. De deelnemende groepen worden door een deskundige jury beoordeeld op onder andere muzikaliteit en podiumpresentatie.

Van Horne Pop

Al jaren is Van Horne Pop een muziekwedstrijd waarin beginnende bands de mogelijkheid krijgen om te laten zien wat ze in huis hebben – de zogenaamde springplank voor aanstormend talent.

Naast het Muziekgala bezit ook Van Horne Pop regionale en zelfs nationale bekendheid. Men kan stellen dat er weinig scholen zijn in Nederland die jaarlijks zoveel bands voortbrengen. Het festival is een begrip geworden in de wijde omtrek.

Uiteraard wordt de winnaar van deze talentenwedstrijd beloond en zijn er mooie prijzen te winnen. Wat precies, dat houdt de organisatie nog even geheim.

Kaartverkoop

De deuren van het muziekcentrum openen vrijdag 14 juni om 19.15 uur. De show zal starten om 19.30 uur. Via de website van de Bosuil kun je kaartjes bemachtigen voor deze avond.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie