Gemeente Weert is trots op Antje de Musical

Spotlight Reageer 1 min. leestijd

Het historische verhaal van Antje en de gastvrijheid die zij uitstraalde, raakt de kern van de gemeenschap en gemeente Weert. De gemeente is dan ook enorm trots op het initiatief om Antje tot leven te wekken via Antje de Musical, die tot stand is gekomen dankzij veel belangeloze inzet.

“Typisch Weert is binnenkomen in de taal van Limburg, in de vlaaitjes van Antje van de Statie”, zo vertelt lokale dichter Gerrian Rietjens – Graus in de video van de gemeente Weert voor Antje de Musical. “Weert is het schatkistje vol bijzondere momenten, daarom is Weert ons plekje”, zo vult stadsdichter Salma Ali haar aan.

“Typisch Weert: een station dat vol hangt met verhalen, en die blijft hangen.” Het volgende verhaal dat ongetwijfeld zal blijven hangen is de opvoering van het openluchtspektakel Antje de Musical aankomend weekend, met het karakteristieke station als decor.

Bekijk hier de sponsorvideo van de gemeente Weert waarin Gerrian Rietjens – Graus en Salma Ali de Weerter samenleving op poëtische wijze omschrijven: https://wdg.li/h5banom

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie