Moeselkapel viert traditionele Meimaand ter ere van Moeder Maria

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

In Weert-Zuid schittert de Moeselkapel als een religieuze parel, een oase van rust en bezinning voor vele gelovigen. Met de komst van de Meimaand wordt deze kapel een centrum van devotie ter ere van Moeder Maria, waar gelovigen samenkomen voor gebed, troost en bezinning.

De Moeselkapel staat bekend als een plek waar jonge gezinnen hun kinderen laten dopen en waar overledenen worden toevertrouwd aan de liefdevolle barmhartigheid van God. Pastoor Ivo Krewinkel nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan de bijzondere vieringen die deze maand plaatsvinden.

Gedurende de week, van maandag tot en met zaterdag, wordt om 08.40 uur de rozenkrans gebeden, gevolgd door de heilige Mis om 09.00 uur, waarbij ook een aantal Marialiederen ten gehore worden gebracht. Het tijdstip van deze vieringen is aangepast in nauw overleg met de Moeselkapelgangers en het kerkbestuur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie