Kop-staartbotsing op Randweg Zuid in Nederweert

112 Reageer 1 min. leestijd

Nederweert – Maandag rond 14.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Randweg Zuid (N275) in Nederweert.

In de richting van Nederweert naar Ospel vond vlak voor de kruising met verkeerslichten een kop-staartbotsing plaats waarbij twee personenauto’s betrokken waren. De auto die van achteren was aangereden stuurde automatisch een alarm naar de meldkamer, waarna de hulpdiensten werden ingeschakeld.

De bestuurders van beide voertuigen werden ter plekke in een ambulance onderzocht. Voor zover bekend raakte niemand ernstig gewond. Er was tijdelijk een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie