Paul Spruijt nieuwe wethouder en Ruud Meulen nieuw raadslid

Politiek 1 reactie 1 min. leestijd

Woensdag is Paul Spruijt geïnstalleerd als vervangend wethouder voor Suzanne Winters, die per 28 mei 2024 met ziekteverlof is gegaan vanwege een oogoperatie. Omdat haar herstel langer duurt dan verwacht, kan zij haar taken tijdelijk niet uitvoeren.

Om de continuïteit van het coalitieprogramma te waarborgen, heeft de fractie van Weert Lokaal Paul Spruijt voorgedragen en hij werd woensdagavond officieel geïnstalleerd tijdens de raadsvergadering.

Paul Spruijt was tot zijn benoeming raadslid en mede-fractievoorzitter namens Weert Lokaal, en werkt daarnaast als strategisch programmamanager bij de gemeente Helmond. Met zijn ruime ervaring in de publieke sector met diverse toezichthoudende rollen waaronder voorzitter van Punt Welzijn, brengt hij veel expertise mee naar zijn nieuwe rol als wethouder.

Nieuw raadslid

Nu de heer Spruijt wethouder is geworden, betekent dit automatisch dat er een zetel vrijgekomen is in de gemeenteraad. Tijdens dezelfde raadsvergadering werd de heer J.M.M. (Ruud) Meulen geïnstalleerd als nieuw raadslid namens de fractie Weert Lokaal.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie