Wethouder opent tijdelijk hospice

Foto’s – Wethouder Sterk heeft vrijdag de officiele opening verricht van het tijdelijke hospice op de Van Hornekazerne, nu Horne Quartier. In verband met de verbouwing van het Franciscus Hospice aan de Doolhofstraat in Weert is het hospice tijdelijk naar het kazerneterrein verhuisd.

Een gedeelte van het voormalige onderofficiershotel werd belangeloos aan het bestuur van de Stichting Eerbied voor het Leven ter beschikking gesteld door de Horne Quartier. De kwaliteit van zorg zal op dezelfde voet worden voortgezet. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig.

De ingang van het gebouw bevindt zich aan de Nelissenhofweg (poort parkeerterrein), volg verder de borden met ‘Franciscus hospice’. De planning is dat eind november de verbouwing van het Hospice aan de Doolhofstraat gereed is.

[nggallery id=’4768′]