Budel – (Foto’s) De brandweer van Maarheeze is maandagavond omstreeks 21.50 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Randweg-Oost in Budel.

Nabij het AZC stond een bestelbus met daarin gereedschappen en verf in lichterlaaie. Tijdens het rijden begon de bestelbus te stinken naar rook. De schilder zette zijn voertuig aan de kant en ging op inspectie uit om te achterhalen wat er aan de hand was. In korte tijd stond het dashboard in brand. De bestuurder bracht zich in veiligheid en waarschuwde de brandweer.

De brandweer was snel ter plaatse en doofde het vuur met blusschuim. Desondanks kon men niet voorkomen dat de bestelbus total-loss raakte door de brand. De bestelbus is afgesleept door een berger.

Bijdrage van Foto Hammie

2 REACTIES

  1. Wat branden autos toch hard. Dat komt door de toegepaste kunststoffen. Er zijn legio kunststoffen die niet branden. Waarom dit niet verplichten toe te passen. Dan worden ze een klein beetje duurder en zijn we meteen van die brandstichters af. Dat zijn de kosten niet. De werkelijke kosten zijn BPM en daaroverheen nog eens BTW.

Comments are closed.