50e Kivakemo één groot circus

(Foto’s/video) – Dit jaar bestaat Kivakemo (Kindervakantiewerk Keent Moesel) 50 jaar. Al 50 jaar worden de basisschoolkinderen uit de wijken Keent, Moesel, Graswinkel en Fatima door een enthousiaste groep leiding een week lang geamuseerd met sport en spel.

In deze 50 jaar heeft Kivakemo duizenden kinderen mogen ontvangen. Verschillende generaties kinderen zijn hiermee opgegroeid en hebben het op hun beurt weer doorgegeven aan hun eigen kinderen. 50 jaar geleden is Kivakemo gestart vanuit het oogpunt om ook de minder bedeelde kinderen een uitje in de zomervakantie te bezorgen en ze te laten genieten van een fantastische week. In 50 jaar tijd is Kivakemo uitgegroeid tot een begrip in Weert en omstreken.

Eén groot circus

Dit jaar viert Kivakemo een extra groot feest om dit 50-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Dit alles in het thema circus! Dinsdag vond in de sporthal van Het College een grote circusvoorstelling plaats. Na een ochtend en middag oefenen lieten ruim 300 kinderen hun beste circusact zien.

De voorstelling mocht natuurlijk worden bijgewoond door familie en vrienden van de circusartiesten. Burgemeester Heijmans en wethouder Gabriels waren als eregast aanwezig.

Bekijk een uitgebreide sfeerimpressie van deze bijzondere voorstelling (en voorbereiding).

Video via Vimeo (50 jaar = 50 minuten video ;-))

https://vimeo.com/229791600