Circus Freiwald is gearriveerd

(Foto’s) Met een geheel vernieuwd circusprogramma komt Circus Freiwald na het succes van afgelopen jaar, terug naar Weert. Het circus staat op het grasveld aan de Maaslandlaan (Ringbaan-Oost) en speelt van 12 t/m 22 oktober.

Vandaag arriveerde de karavaan op het grasvel van de Maaslandlaan. De komende dagen wordt de tent opgezet en ingericht. De dieren staan inmiddels in hun verblijf op het terrein en dat trekt als het nodige bekijks. Ook olifant Buba is weer aanwezig.

Voorstelling

In ruim twee uur tijd wordt het hooggeëerd publiek op betoverende wijze meegenomen naar de magische wereld van het circus. Hierbij horen de huisclown Chef-Rie, gewaagde acrobatiek in de nok van de grote circustent en verbazingwekkende kunsten op de strakke draad.

Dieren

Het belangrijkste bezit van de Freiwalds zijn hun dieren. Ze genieten volgens Freiwald een uitstekende verzorging met een gegarandeerd, uitstekend welzijn. ” Alle optredens zijn gebaseerd op natuurlijk gedrag en tonen hoofdzakelijk de unieke band tussen mens en dier”, zo licht het circus toe.

Alle optredens worden verzorgd door de Familie Freiwald zelf, en dat is met gepaste trots een ware topprestatie te noemen. Ieder beheerst meerdere circusdisciplines, van (lucht)acrobatiek tot het liefdevol presenteren van verschillende circusdieren. Nederlands bekendste olifant Buba mag op basis van de huidige wetgeving niet optreden, maar dankzij een tijdelijke ontheffing wel op het circusterrein verblijven.

De voorstelling wordt gepresenteerd in een gezellige, compacte circustent waarbij de beleving en het contact met het publiek centraal staan. Alle acts lijken aanraakbaar dichtbij, dat zorgt samen met een ultramoderne lichtinstallatie voor circussfeer in zijn beste vorm!
De voorstellingen zijn van 12 tot en met 22 oktober te zien op de volgende tijden:
– donderdag 12 oktober om 19.00 (première)
– vrijdag 13 oktober om 17.00 (familiedag)
– zaterdag 14 oktober om 17.00 (actiedag)
– zondag 15 oktober om 14.00
– donderdag 19 oktober om 19.00 uur
– vrijdag 20 oktober om 17.00 (familiedag)
– zaterdag 21 oktober om 17.00 uur (actiedag)
– zondag 22 oktober om 14.00

Meer informatie: www.circusfreiwald.nl.