Onderscheiding voor brandweerlieden

Hunsel – (Foto’s) Zondag zijn Har Brouns en Wim Weekers in het zonnetje gezet tijdens hun afscheid bij de brandweer van Hunsel (district Weert).

Har en Wim hebben zich 30 jaar lang zeer verdienstelijk ingezet voor de gemeenschap van de gemeente en regio Hunsel / Leudal. Burgemeester Verhoeven van Leudal mocht de brandweerlieden namens Koning Willem-Alexander dan ook onderscheiden in de Orde van Oranje-Nassau. Dit gebeurde tijdens het afscheidsfeest in de kazerne en in het bijzijn van familie, vrienden en collega-brandweerlieden.

Na de uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen zette postcommandant Johan Thijssen de heren en hun partners ook in het zonnetje. 30 jaar brandweerman zijn is een echte teamsport. De postcommandant sprak meermaals zijn dank uit namens de collega-brandweerlieden en de gemeenschap die de afgelopen jaren op hen heeft kunnen rekenen.

Na de officiële plechtigheden volgde een receptie met aansluitend een gezellig afscheidsfeest.